LINEÁRIS Blansírozó/FőzőSELO
LINEÁRIS Blansírozó/Főző
SELO
Kondíció
Használt
Helyszín
Lorquí 

Fényképek megjelenítése
Térkép megjelenítése
Adatok a gépről
- Gépismertető:
- LINEÁRIS Blansírozó/Főző
- Gyártó:
- SELO
- Kondíció:
- használt
- működőképesség:
- teljesen működőképes
Ár és helyszín
- Helyszín:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Hívás
Ajánlat részletei
- Jegyzékazonosító:
- A192-58926
- Referenciaszám:
- 0000000196121
- Utoljára frissítve:
- ekkor: 30.05.2025
Leírás
A gőzalagútban az emulziót kondenzáló gőzzel főzik. A szalag sebességét és a gőzellátást a kívánt főzési eredmény eléréséhez állítja be. A főzési idő a terméktől függ.
A gőzt a középponton keresztül, körülbelül 80%-kal felfelé és 20%-kal lefelé fecskendezik be.
Iiedpfx Aaown Dvrsgoh
A gőzfőző alagút egy rozsdamentes acél szalagból, egy gőzkamrából, egy központi gőzfürdőből + egy gőzszabályozó rendszerből, egy vízzsilipből, egy felesleges gőz elvezetéséből és egy gőzalagút keretből áll.
A húsemulzió csíkokban rakódik le a rozsdamentes acél szalagra, és áthalad a gőzkamrán. Az acélszalag sebességét és a gőzellátást úgy állítják be, hogy a gőzölőalagút kijáratánál a főzés végén a húsemulzió központi pontjai 0°C-ról 90°C-ra (minimum) melegedjenek fel.
-Bemeneti hőmérséklet: -2ºC / 2ºC
-Kimeneti hőmérséklet: 90ºC.
A gyártás a terméktől függően változhat.
Egy hús/gabonaféle keverék folyamatos feldolgozásához akár 9 Tn/h is előállítható.
A hirdetés automatikusan került lefordításra, éppen ezért fordítási hibák előfordulhatnak.
A gőzt a középponton keresztül, körülbelül 80%-kal felfelé és 20%-kal lefelé fecskendezik be.
Iiedpfx Aaown Dvrsgoh
A gőzfőző alagút egy rozsdamentes acél szalagból, egy gőzkamrából, egy központi gőzfürdőből + egy gőzszabályozó rendszerből, egy vízzsilipből, egy felesleges gőz elvezetéséből és egy gőzalagút keretből áll.
A húsemulzió csíkokban rakódik le a rozsdamentes acél szalagra, és áthalad a gőzkamrán. Az acélszalag sebességét és a gőzellátást úgy állítják be, hogy a gőzölőalagút kijáratánál a főzés végén a húsemulzió központi pontjai 0°C-ról 90°C-ra (minimum) melegedjenek fel.
-Bemeneti hőmérséklet: -2ºC / 2ºC
-Kimeneti hőmérséklet: 90ºC.
A gyártás a terméktől függően változhat.
Egy hús/gabonaféle keverék folyamatos feldolgozásához akár 9 Tn/h is előállítható.
A hirdetés automatikusan került lefordításra, éppen ezért fordítási hibák előfordulhatnak.
Dokumentumok
Szállító
Megjegyzés: Regisztráljon ingyenesen vagy jelentkezzen be, hogy hozzáférjen minden információhoz.
Regisztrált ekkor: 2024
Kérelem küldése
Telefon & Fax
+34 968 6... hirdetések
A hirdetése sikeresen törölve lett
Hiba történt